« terug naar vorige pagina

POH-S 2/3 dagen per week 069

Een nieuw jaar, een nieuwe baan! Wij zoeken een enthousiaste
Praktijkondersteuner Somatiek 2 tot 3 dagen per week (16-24 uur)

Wij zijn in team 2 op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende POH Somatiek met duidelijke affiniteit met ouderenzorg. We bieden een uitdagende baan in een gezellig team en een prettige werkplek. Wil jij werken in een innovatieve omgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Als praktijkondersteuner Somatiek heb je een eigen spreekuur. Je biedt gedelegeerde huisartsgeneeskundige zorg aan mensen met chronische problematiek zoals diabetes, COPD, astma, CVRM en ouderen. Met name de laatste patiëntengroep is sterk groeiend en verdient persoonsgerichte zorg.

Wie ben jij? Je bent enthousiast en wil je blijven ontwikkelen in je vak. Je hebt ervaring in de eerstelijnszorg en ouderenzorg vind je een uitdagend onderdeel van je werk.

Wie zijn wij? Wij zijn een team van drie huisartsenpraktijken en zijn onderdeel van het ECT. Ons team bestaat nu uit 5 vaste huisartsen, 2 POH-S, 2 POH-GGZ, 6 doktersassistentes en een praktijkmanager. Tweewekelijks doet de specialist ouderengeneeskunde spreekuur in ons team. Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) is één van de grootste eerstelijns centra in Nederland. We bieden optimale geïntegreerde eerstelijnszorg door meerdere disciplines. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat heb je nodig voor deze baan? HBO diploma tot POH-S. Ervaring met Medicom en Welch Allyn Cardio Perfect is een pré.  Diploma voor afnemen spirometrie (Caspir).  Affiniteit en ervaring met ouderenzorg.

Wat bieden wij? Een contract voor 12 maanden met uitzicht op verlenging.  Salaris conform CAO Huisartsenzorg. Doorgroei naar schaal 8 behoort tot de mogelijkheden.  Goed georganiseerd (geaccrediteerd) nascholingsprogramma.  Goede werksfeer in een leuk team.

Interesse? Stuur een motivatiebrief met CV per mail naar secretariaat@ecttiel.nl o.v.v. vacaturenummer 69.

Eerst meer weten? Kijk voor de volledige profielschets op www.ecttiel.nl. Of neem contact op met Marian Koning, praktijkmanager. Tel.0344-631555 (niet op woensdagmiddag en vrijdag).

Meer informatie