« terug naar vorige pagina

Vacature Doktersassistent 075

Wij zoeken een enthousiaste 

Doktersassistent voor 3 dagen per week  

Er is in ons gezellige huisartsenteam plaats voor een gediplomeerd doktersassistent die zin heeft in een nieuwe uitdaging..

Ons team bestaat uit 3 huisartsenpraktijken en is onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel. In ons team werken 5 vaste huisartsen, 3 POH-Somatiek, 2 POH-GGZ, 6 doktersassistentes en een praktijkmanager. 

Een breed takenpakket.

Het takenpakket bestaat o.a. uit triage volgens de NHG richtlijnen, zelfstandig spreekuur, assisteren van de huisarts bij ingreepjes, baliewerkzaamheden en administratie. Tijdens het eigen spreekuur voer je handelingen uit zoals o.a. oorlavage, injecties, zwachtelen, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, enkel-arm-index en bloeddruk metingen.

Wat vragen wij?

Wij vragen een afgeronde opleiding doktersassistent. Ervaring in een huisartsenpraktijk en met Medicom is een pré. Ben je patiëntvriendelijk, stressbestendig, professioneel, gezellig en kan je zelfstandig werken in teamverband, dan nodigen we jou van harte uit om te reageren.

 Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.
  • Een veelzijdige, uitdagende baan in een leuk team.
  • Uitgebreid scholingsprogramma van na- en bijscholingen.

Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een innovatieve omgeving? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar secretariaat@ecttiel.nl.  O.v.v. vacaturenummer 75.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marian Koning, praktijkmanager.

Tel.0344-619891 (niet op woensdagmiddag en vrijdag)