« terug naar vorige pagina

Vacature doktersassistent m/v 059

Vacature doktersassistent m/v
3 dagen per week

bij Huisartsen Maatschap Slagmeulen, Sündermann en De Linge

Voor ons gezellige huisartsenteam zijn wij op zoek naar een doktersassistent die ons team het komende jaar komt versterken.

Ons team bestaat uit 3 huisartsenpraktijken en is onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel. In ons team werken 4 huisartsen, 2 POH-somatiek, 2 POH-GGZ, 6 doktersassistentes en een praktijkmanager.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde allround doktersassistent voor 3 hele dagen per week. Het takenpakket bestaat o.a. uit triage volgens de NHG richtlijnen, zelfstandig spreekuur, assisteren van de huisarts bij ingreepjes, baliewerkzaamheden en administratie. Tijdens het eigen spreekuur voer je handelingen uit zoals o.a. oorlavage, injecties, zwachtelen, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, enkel-arm-index en bloeddruk metingen.

Wat vragen wij?

Wij vragen een afgeronde opleiding doktersassistent met daarbij aantoonbare werkervaring. Ervaring met Medicom is een pré. Ben je patiëntvriendelijk, stressbestendig, professioneel, gezellig en kan je zelfstandig werken in teamverband dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een inspirerende werkomgeving. Wij bieden een zelfstandige en afwisselende baan in een professionele, dynamische werksfeer waar je je verder kunt ontwikkelen in je vak. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg.

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 1-2-2019 naar Conny Dolmans, P&O functionaris: c.dolmans@ecttiel.nl. O.v.v. Vacature team 2