« terug naar vorige pagina

Vacature Manager geïntegreerde zorg 083

Wij zoeken een lid voor het managementteam:

Manager Geïntegreerde Zorg (MGZ) (32 uur/week) 083

Vanwege het vertrek van onze huidige MGZ zoeken wij een nieuwe collega die samen met de overige leden van ons managementteam het strategisch beleid van het ECT gaat bepalen. Iemand die zijn of haar tanden zet in de (door)ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s en -projecten en die de kwaliteit van de gecontracteerde zorg borgt.

Geïntegreerde zorg sluit aan bij de persoonlijke waarden, motivatie en doelen van een patiënt/cliënt. Dit vergroot de kans dat de gezamenlijk gestelde doelen worden bereikt. Een netwerk van professionals en organisaties uit zorg en welzijn levert hiertoe een samenhangend aanbod. De MGZ draagt zorg voor de (door)ontwikkeling, coördinatie, implementatie en kwaliteit van de (zorg)programma’s en is nauw betrokken bij (regionale) projecten. Voor ECT-zorgverleners is de MGZ het aanspreekpunt voor zorginhoudelijke zaken. Buiten onze muren onderhoudt hij of zij relaties met o.a. regionale zorgaanbieders, gemeente en zorgverzekeraars.

Jij:

  • hebt een academisch werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding gezondheidswetenschappen is een pré;
  • hebt aantoonbare ervaring met vraag en aanbod in (chronische) zorg, kennis van de actuele vraag en behoefte van zorgverzekeraars, van bedrijfsmatige processen, strategische belangen en van het werkveld van zorg- en belangenorganisaties;
  • beschikt over goede management- en communicatievaardigheden;
  • hebt tact, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen, bent hulpvaardig, integer en betrouwbaar;
  • houdt overzicht bij gelijktijdig lopende projecten en trajecten.

Wij bieden jou:

Een uitdagende en veelzijdige job in een interessante werkomgeving die bruist van energie. Nieuwe projecten staan klaar om door jou uitgerold te worden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-huisartsenzorg, salarisschaal 11. Je krijgt veel ruimte om je verder te ontwikkelen.

Waarom werken bij het ECT?
Binnen ons moderne gezondheidscentrum werken meer dan 25 disciplines goed samen. Wij zijn ook een multidisciplinaire zorggroep: een samenwerkingsverband van eerste- en tweedelijns zorgaanbieders. Wij hebben een goede samenwerking met Ziekenhuis Rivierenland, Zorggroep Gelders Rivierenland, de VVT-instellingen en gemeente Tiel. Wij willen vooroplopen en investeren daarom in innovatie, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van eHealth. Dit biedt volop kansen voor jou. Het ECT is een plek waar het zeer prettig werken is!

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 27 juni 2021 naar secretariaat@ecttiel.nl  o.v.v. vacaturenummer 083.

Eerst meer weten?

Heb je nog vragen dan kun je je richten tot Martijn Leeflang, Directeur ECT via e-mail: m.leeflang@ecttiel.nl of telefoon 0344 – 640950

Meer informatie