« terug naar vorige pagina

Vacature POH-S 100

Wij zijn per direct op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek.
Het betreft een tijdelijke vacature tot en met december 2022 ter vervanging zwangerschapsverlof. Uren en werkdagen kunnen in overleg.

Een mogelijkheid voor een langer dienstverband is ook bespreekbaar.

Wie zoeken wij?
Voor onze huisartsenpraktijk in Ophemert zijn wij op zoek naar een praktijkondersteuner met een (bijna) afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek.
Je hebt ervaring en kennis van ketenzorg DM, CVRM, Astma/COPD, AF. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Medicom.
Je werkt zelfstandig, je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen. Je bent communicatief vaardig, je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijk.

Wat ga je doen?
Als praktijkondersteuner Somatiek heb je een eigen spreekuur. Je biedt gedelegeerde huisartsgeneeskundige zorg aan mensen die vallen binnen de ketenzorg.

Wie zijn wij?
Wij zijn een geaccrediteerde huisartsenpraktijk. Ons team bestaat uit 4 vaste huisartsen, 3 praktijkondersteuners,  3 praktijkondersteuners GGZ,  8 doktersassistenten, 1 praktijkondersteuner GGZ-jeugd, 1 praktijkmanager.
Met elkaar zorgen wij voor onze patiënten vanuit 2 locaties. Te weten: locatie Passewaaij en locatie Ophemert. Wij zijn onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT).  

Wat bieden wij?
Een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst voor minimaal 17 uur per week
Salaris conform CAO Huisartsenzorg.
Diverse opleidingsmogelijkheden
Uitdagende werkomgeving

Spreekt deze vacature jou aan?  Stuur een motivatiebrief met CV per mail naar secretariaat@ecttiel.nl o.v.v. vacaturenummer 100 Praktijkondersteuner Somatiek team 4.

Eerst meer weten? Neem gerust contact op met Channet Heins, praktijkmanager. c.heins@ecttiel.nl of  bel: 06-230 26 104