« terug naar vorige pagina

Vacature POH Somatiek 073

Wij zijn per direct op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek die persoonsgerichte zorg levert aan onze patiënten. Het gaat om een tijdelijke vacature ter vervanging zwangerschapsverlof. Uren en werkdagen kunnen in overleg.

Wie zoeken wij?

Voor onze huisartsenpraktijk in Ophemert zijn wij op zoek naar een praktijkondersteuner met een afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek.

Je hebt ervaring en kennis van ketenzorg DM, CVRM, Astma/COPD, AF. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Medicom.

Je werkt zelfstandig, je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen. Je bent communicatief vaardig, je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijk.

Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner Somatiek heb je een eigen spreekuur. Je biedt gedelegeerde huisartsgeneeskundige zorg aan mensen die vallen binnen de ketenzorg.

Wie zijn wij?

Wij zijn een geaccrediteerde huisartsenpraktijk. Ons team bestaat uit 4 vaste huisartsen, 1 POH-S, 1 POH-S in opleiding, 2 POH-GGZ,  9 doktersassistenten.

Deze medewerkers zorgen voor onze patiënten op 2 locaties. Te weten: locatie Passewaaij en locatie Ophemert. Wij zijn onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT).  We bieden optimale geïntegreerde eerstelijnszorg door meerdere disciplines.

Wat bieden wij?

  • Een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst van minimaal 17 uur per week
  • Salaris conform CAO Huisartsenzorg.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende werkomgeving

Spreekt deze vacature jou aan?  Stuur een motivatiebrief met CV per mail naar secretariaat@ecttiel.nl o.v.v. vacature Praktijkondersteuner Somatiek team 4 (vacaturenummer 073).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op met Channet Heins, praktijkmanager: c.heins@ecttiel.nl of 06-230 36 104