« terug naar vorige pagina

Vacature Praktijkondersteuner Somatiek 104

Praktijkondersteuner Somatiek (17-25.5 uur per week)

Wij zijn een team van drie praktijkhouders en op zoek op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek of een gediplomeerd verpleegkundige die toe is aan een nieuwe uitdaging en wil starten met de opleiding tot Praktijkondersteuner. Dit is een zelfstandige en uitdagende baan in een moderne huisartsenpraktijk in Tiel, onder het dak van het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT).

Werken bij het ECT betekent werken bij één van de grootste Eerstelijns Centra in Nederland. Hier bieden wij onze patiënten en cliënten met meerdere disciplines optimale geïntegreerde eerstelijnszorg. Wil je meer weten? Kijk dan op www.ecttiel.nl, zorgverleners, Huisartsenpraktijk Arends, Huls en Tanck.

Wat ga je doen? Als praktijkondersteuner heb je een eigen spreekuur. Je biedt gedelegeerde huisartsgeneeskundige zorg aan mensen die vallen binnen de ketenzorg. Je werkt zelfstandig, je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen. Je bent communicatief vaardig, je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijk.

Wat kun je van ons verwachten?                                                                                                     

  • Een gezellige en inspirerende werksfeer
  • Een dienstverband voor 17-25,5 uur per week, aanvang, werkdagen en tijden in overleg en uitzicht op een vast contract
  • Veel ruimte voor overleg en nascholing
  • Samenwerking met praktijkondersteuners uit de andere praktijken
  • Vergoeding van eventuele opleidingskosten
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de cao Huisartsenzorg.

Interesse? Vragen?
Neem gerust contact op met Wim Arends, telefoon 0344-621055 of per e-mail: w.arends@ecttiel.nl. Je kunt ons natuurlijk ook meteen positief verrassen met je sollicitatiebrief en cv o.v.v. vacature 104. Die mag je sturen naar secretariaat@ecttiel.nl