« terug naar vorige pagina

Vacature praktijkondersteuner Somatiek in opleiding 089

In ons huisartsenteam is per direct plaats voor een Praktijkondersteuner Somatiek in opleiding voor 3-4 dagen per week (25,5-34 uur)

In ons team zijn we op zoek naar een ervaren gediplomeerd doktersassistent of een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4/5 die toe is aan een nieuwe uitdaging en wil starten met de opleiding tot Praktijkondersteuner somatiek. Naast het volgen van de opleiding, werk je in de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner somatiek in opleiding. Je leert het vak onder supervisie van ervaren praktijkondersteuners en de huisartsen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van drie huisartsenpraktijken en zijn onderdeel van het ECT. Ons team bestaat nu uit 6 vaste huisartsen, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, 6 doktersassistentes en een praktijkmanager. Tweewekelijks doet de specialist ouderengeneeskunde spreekuur in ons team.

Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) is één van de grootste eerstelijns centra in Nederland. Onze geïntegreerde eerstelijnszorg wordt geboden door meerdere disciplines. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je meer weten over onze praktijken? Je kan ons vinden op www.ecttiel.nl onder “Onze zorgverleners”: Huisartsenpraktijk De Linge, Huisartsenpraktijk Sündermann en Huisartsenpraktijk Vermeulen.

Wat kan je bij ons verwachten?

  • Een fijne werk/leerplek
  • Een goed georganiseerde praktijk
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Samenwerking met POH’s uit de andere praktijken
  • Vergoeding van de opleidingskosten
  • Beloning volgens de cao Huisartsenzorg

Wil je meer weten over de vacature?

Neem contact op Marian Koning, praktijkmanager. Tel.0344-631555 (niet op woensdagmiddag en vrijdag).

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Stuur een motivatiebrief met CV per mail naar secretariaat@ecttiel.nl o.v.v. vacaturenummer 89, team 2.