« terug naar vorige pagina

Vacature vaste waarnemer/HIDHA 096

We zoeken een enthousiaste waarnemer voor de dinsdag en woensdag, uiteraard voor langere tijd. HIDHA- schap is bespreekbaar. Ook in de vakanties hebben we jouw zorg hard nodig.

Als waarnemer zie je de patiënten op dinsdag van praktijk Geerits en op woensdag van praktijk Elzinga. Je werkt samen in een maatschap waarin 6 enthousiaste praktijkhouders werkzaam zijn en een aantal waarnemers. In een open en prettige sfeer wordt de zorg verleend aan onze patiënten. Wij zijn onderdeel van het Eerstelijns Centrum in Tiel. Een vooruitstrevend centrum op gebied van  onder andere zorgprogramma’s.

Wij hebben consulten van 15 minuten en aan het einde van de dag is er mogelijkheid voor een chirurgische ingreep. Veel is mogelijk binnen onze praktijken.

Je wordt ondersteund door minimaal 5 doktersassistenten, 4 POH-S, 2 POH GGZ. Onze collega-  praktijkhouders staan klaar voor overleg en advies en kunnen hulp bieden daar waar nodig. Zelf zijn we die dagen laagdrempelig bereikbaar voor overleg. Zo zorgen wij er samen voor dat we kwalitatief goede zorg bieden.

Suzanne Geerits:

Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen als waarnemer in wat nu mijn eigen praktijk is. Deze praktijk heb ik 5 jaar geleden overgenomen. Sinds een jaar ben ik huisartsopleider in Utrecht en zal ik vanaf maart hoofdopleider worden. Door de aanwezigheid van een waarnemer bij mij in de praktijk kan ik mijn vak met enthousiasme blijven uitoefenen, een aios opleiden en tijd vrij maken voor mijn hobby’s.

Willem Elzinga:

Ik ben ruim 25 jaar geleden een nieuwe vestiging begonnen als solist in het hartje van het centrum van Tiel. In 2007 zijn we gestart met het Eerstelijns Centrum in Tiel waarin ik ook plaats heb genomen. Ik ben opleider sinds een kleine 10 jaar -nu samen met Suzanne- en steeds in duo-verband, eerst met een inmiddels met pensioen gegane collega. Ook ik werk -net als de andere praktijkhouders- 3,5 dag in de week.

Tiel is centraal gelegen in Nederland met een goede bereikbaarheid vanuit regio’s Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Den Bosch.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op met Suzanne Geerits, huisarts, tel.: 0344-670470/06-48837511 of Willem Elzinga, huisarts, tel.:  0344-655400/06-53691992, dan wel Channet Heins, praktijkmanager Huisartsenmaatschap ECT team 1, tel.: 06-23036104