« terug naar vorige pagina

Vaste waarnemer/HIDHA 099

Samen werkt!          

Per direct zijn wij op zoek naar een vaste waarnemer/HIDHA voor 3 dagen per week in onze Huisartsenpraktijk Passewaaij/Ophemert

Duur:    Voor een lange periode

Reden: Huidige HIDHA wordt praktijkhouder

Tarief:   In overleg

Wij zoeken een enthousiaste waarnemer uiteraard voor langere tijd. HIDHA- schap is bespreekbaar. Ook tijdens de vakanties hebben we jouw ondersteuning hard nodig.

Wij zijn een praktijk die bestaat uit 2 locaties. Wij bedienen onze patiënten vanuit een prachtige verbouwde boerderij in Ophemert en onze locatie in Passewaaij. Wij bieden zorg aan ruim 8.800 patiënten. Goede en veilige patiëntenzorg staat bij ons voorop.  Wij houden van korte lijntjes en willen laagdrempelig zijn in het contact met de patiënt en elkaar.

Als waarnemer /HIDHA kom je terecht in een maatschap waarin 4 enthousiaste praktijkhouders, een HIDHA en een vaste waarnemer werkzaam zijn.

Je wordt ondersteund door een team van 8 parttime doktersassistenten, 3 POH-S,  4 POH GGZ en een praktijkmanager.

Wij hebben consulten van 15 minuten en er is mogelijkheid voor chirurgische ingrepen. Veel is mogelijk binnen onze praktijken.

Wij zijn onderdeel van het Eerstelijns Centrum in Tiel. Een vooruitstrevend centrum op gebied van onder andere zorgprogramma’s.

Tiel is centraal gelegen in Nederland met een goede bereikbaarheid vanuit regio’s Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Den Bosch.

Nieuwsgierig/Geïnteresseerd?

https://www.ecttiel.nl/zorgverlener/huisartsenpraktijk-passewaaij/

https://www.ecttiel.nl/zorgverlener/huisartsenpraktijk-ophemert/

Neem gerust contact op met Erwin de Vries, huisarts 0344-65 12 58/

Of Channet Heins, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Passewaaij/Ophemert, tel.: 06-23036104