« terug naar vorige pagina

Nalevering griepvaccinaties

2 en 4 november is er wederom een enorme onvoorziene opkomst geweest voor de griepvaccinaties. Aan ruim 300 mensen hebben wij moeten vertellen dat de vaccins niet meer beschikbaar waren.

Wij hebben alles in gang gezet om op korte termijn nieuwe vaccinaties geleverd te krijgen, dit is gelukt.

Op de volgende data en tijdstippen kunt u binnenlopen voor een vaccin in praktijk Passewaaij. In verband met de aangescherpte corona regels vragen wij u de praktijk zonder luchtwegklachten te betreden. En vragen wij u een mondkapje te dragen.

Komt u bij voorkeur zonder begeleiding.

Neemt u uw oproepbrief mee naar de praktijk. Mocht u uw brief op 4 november hebben afgegeven, dan staat u bij ons op een lijst en ligt het vaccin voor u klaar. 

U bent welkom op :

25 november tussen      12.00-15.00 uur               locatie Passewaaij

26 november tussen      12.00-15.00 uur               locatie Passewaaij

27 november tussen       10.00-12:00 uur               locatie Passewaaij

 

Onze oprechte excuses voor dit ongemak. Wij hopen u op 1 van bovenstaande data alsnog het vaccin te geven. Deze is voor u gereserveerd.

 

Griep- en/of pneumokokkenvaccinatie in combinatie met een Covid-19 vaccinatie:
Het advies is om de covid-19-vaccinatie minimaal 7 dagen ná of 14 dagen vóór de griep- en of pneumokokkenvaccinatie te plannen om zo bijwerkingen goed uit elkaar te kunnen houden. Wij zullen ons griep- en/of pneumokokkenvaccinatie spreekuur hier niet op aanpassen. Patiënten worden gevraagd hier zelf rekening mee te houden bij het plannen van de afspraak voor de Covid-19-vaccinatie.