Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Afspraak maken: telefonisch of per mail

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Tip of klacht melden

Over de praktijk

Wat is leefstijlcoaching?

Leefstijlcoaching is een persoonlijke begeleiding die gericht is op het verbeteren van jouw leefstijl. Het gaat dan niet alleen om gezond eten en voldoende bewegen, maar bijvoorbeeld ook om goed slapen, stress en ontspanning.

Met hulp van de leefstijlcoach stel je duidelijke, haalbare doelen die passen in jouw leven. In kleine stapjes ga je aan de slag om je doel te bereiken. De kans is dan groter dat je blijvend je gedrag kan veranderen. Het is dus geen dieet of een beweegplan, jij bepaalt zelf waar je mee aan de slag wil gaan. Met leefstijlcoaching ontwikkel je vaardigheden om op de lange termijn zelfstandig gezondere keuzes te maken.

CooL

Coachen op Leefstijl is een gecombineerde leefstijlinterventie en wordt sinds 2019 vergoed vanuit de basisverzekering. CooL richt zich op het bevorderen van een gezondere leefstijl bij mensen met overgewicht of obesitas.

In zowel individuele gesprekken als in groepsbijeenkomsten ga je gedurende 2 jaar samen met je coach stap voor stap aan de slag met je leefstijl. De thema’s die onder andere voorbijkomen zijn: voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning en gedragsverandering.

Openingstijden

Medewerkers

Anouk van Dijk
Leefstijlcoach

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent