Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Bel voor een afspraak o.v.v. Stoppen met Roken coach Nick Vroon:

088-7867799

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Tip of klacht melden

Over de praktijk

U wilt graag stoppen met roken. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.  Nick Vroon, Stoppen met Roken Coach van Medipro biedt hulp bij stoppen met roken. 

Stoppen met Roken-begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vanuit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is in 2020 vrijgesteld van het eigen risico. Neemt u deel aan een van de zorgprogramma's astma, COPD, diabetes of CVRM dan vindt de begeleiding via de huisartsplaats. Neem hiervoor contact op met de praktijkondersteuner.

Stoppen met Roken Coach Nick Vroon: 'Vanaf 2019 ben ik stoppen met roken coach bij Medipro en bied ik zowel persoonlijke als telefonische coaching. Roken is een hardnekkige verslaving. Om te stoppen is vaak meer nodig dan alleen het uitdoven van die laatste sigaret. Als coach wil ik graag mensen helpen op weg naar een leven zonder sigaret, vooral als je merkt dat stoppen lastig is. Een rookvrij leven met alle gezondheidsvoordelen voor nu en de generaties na ons, daar lever ik graag mijn bijdrage aan.'

Openingstijden

Medewerkers

Nick Vroon
Stoppen met Roken Coach

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent