Waar kunnen wij u mee helpen?

MESO

Over de praktijk

De meeste mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en daar kan een specialist ouderengeneeskunde bij helpen. Een specialist ouderengeneeskunde is een arts die zich heeft gespecialiseerd in de aandoeningen van oudere mensen.

De werkwijze

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie, beginnen we met een gesprek met de verpleegkundige en de arts. Dat kan bij u thuis, maar ook in de praktijk.

Meestal betrekken we in die gesprekken ook de mantelzorger. Daarna doet de arts aanvullend onderzoek, zoals een lichamelijk onderzoek. Dan bespreken wij de resultaten met de huisarts en soms met andere hulpverleners, zoals een fysiotherapeut of een ouderenadviseur. Vervolgens brengen wij u op de hoogte van de uitkomst van het onderzoek en de adviezen die wij u als team geven.

De adviezen die u krijgt, kunnen ook een behandeling betreffen. Deze behandeling kan vervolgend door uw huisarts of door de praktijk ouderengeneeskunde in gang worden gezet.

De huisarts blijft altijd de hoofdbehandelaar. U dient in geval van een acute medische situatie en buiten kantoortijden als eerste hem/haar bellen. Voor vragen rondom uw verwijzing kunt u op alle werkdagen bij ons terecht.

Geen eigen bijdrage

Overigens worden wij betaald via declaratie bij de diverse zorgverzekeraars en hoeft u zelf geen financiële bijdrage te betalen. 

Openingstijden

Medewerkers

Wendy Janssen
Specialist Ouderengeneeskunde
Senja van Sambeeck-Mensink
Specialist Ouderengeneeskunde
Rianne Nieuwhoff-Kok
Verpleegkundige
Tessa van den Berg
Verpleegkundige
Lineke de Bruin
Managementassistente

Meer informatie

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent