Over Perspectief

Perspectief is een gecertificeerde arbodienst die organisaties onder andere ondersteunt bij verzuimbegeleiding, re-integratie, outplacement, coaching, ZW/WIA/WW-diensten en duurzame inzetbaarheid. We zijn een dynamisch, ondernemend en groeiend familiebedrijf en met ruim 500 collega’s verspreid over meerdere locaties streven we ernaar de klant beter te maken. Niet voor niets is onze missie ‘Perspectief maakt beter!’.

Wij geloven dat een duurzaam, gezonde organisatie begint bij gezonde professionele medewerkers. Volgens ons kunnen organisaties door het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers het verzuim tot een minimum beperken. Daarbij ondersteunen wij organisaties naar meer regie.

 Wij geloven dat er een beweging ontstaat als ons bedrijf zich ontwikkelt. Als medewerkers met plezier aan het werk zijn, gezond zijn en verantwoordelijkheid durven nemen. Een beweging gericht op de gezondheid van ons bedrijf. En een beweging die ons vooral helpt bij het (nog) beter maken van onze klanten. Niet vanuit controle, maar vanuit vertrouwen. Met een gedeelde visie als uitgangspunt. Zo kijken we ook bij organisaties of hun medewerkers doen waar ze goed in zijn. Of ze plezier hebben in hun werk. Of ze vertrouwen voelen. En dat is goed voor zowel de organisatie als hun medewerkers. Het levert resultaat op. Want een gezonde organisatie begint bij gezonde medewerkers. En andersom.

Openingstijden

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent