Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Afspraak maken

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Tip of klacht melden

Over de praktijk

Als Oefentherapeuten Cesar richten wij ons op de voorkoming en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Vaak zijn deze het gevolg van een onjuiste houding en/of een onjuist bewegingspatroon. De oorzaak hiervan is meestal gelegen in psychische klachten en/of fysieke aandoeningen. Doel van Oefentherapie Cesar is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van ieders – strikt persoonlijke – bewegingsmogelijkheden en rekening houdend met de bepaalde situatie waarin een ieder zich bevindt (leef- en beroepsomstandigheden).

Naast de klassieke Oefentherapie Cesar hebben onze therapeuten zich gespecialiseerd in de Slaapoefentherapie, Psychosomatische Oefentherapie, Overgangsoefentherapie en Chronische klachten.

Vanuit de Slaapoefentherapie behandelen wij slaapproblemen in de ruimste zin bij baby’s, (jonge) kinderen, volwassenen en ouderen. Samen met de therapeute wordt de oorzaak van het slaapprobleem achterhaald en zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

In de Psychosomatische Oefentherapie werken wij aan spanning gerelateerde klachten om hiermee de fysieke klachten te doen verdwijnen en/of verminderen. Men komt bij ons voor behandeling van onder andere angst/paniek, trauma, burn-out, spanningshoofdpijn, ademhalingsklachten, assertiviteit, verbeteren zelfvertrouwen, grenzen stellen, etc.

Overgangsoefentherapie richt zich voornamelijk op het uitleggen van het fysiologisch beloop van de overgang en het geven van lichamelijke en/of mentale oefeningen die passen bij de fase van de overgang waarin jij je bevindt.

Tijdens de behandeling van chronische pijn, brengen wij samen met u in kaart wat chronische pijn en de gevolgen daarvan voor u betekenen en op welke manier u hier op een zo goed mogelijke manier mee om kunt gaan.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website.

Openingstijden

Medewerkers

Miranda de Stigter
Oefentherapeut
Natalie van Malssen
Oefentherapeut
Christien Leenders
Psychosomatisch Oefentherapeut

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent