« terug naar vorige pagina

Inhalatiecoach Benu-apotheken

Inhalatiecoach van Benu-apotheken adviseert over een goede inname van medicatie bij astma en COPD 

Heeft u astma of COPD en moeite met de inname van uw medicatie? Dan kunt u bij twee Tielse Benu-apotheken terecht bij de inhalatiecoach. Tijdens het spreekuur van 30 minuten analyseert de coach uw inhalatiemedicijnen. Zij kijkt hoe u uw medicijnen gebruikt, of deze voldoen aan uw verwachtingen en of u voldoende krachtig inhaleert. U krijgt tips en als blijkt dat andere medicatie beter bij uw behoefte aansluit, stemt de apotheek dit af met uw huisarts. Want voor de behandeling van astma of COPD is het heel belangrijk dat uw medicijnen goed werken.

U kunt zich aanmelden bij de Benu-apotheken Teisterbant, Passewaaij en Drumpt. Mieke Roelofs (foto) is inhalatiecoach op de locatie Teisterbant (tel. 0344-621041) en Monique Verwoert op de locatie Passewaaij (tel. 0344-636220. Aanmelden bij Benu Apotheek Drumpt kan op telefoonnummer 0344-615383.

De resultaten zijn tot nu toe goed. De deelnemers zijn zeer tevreden over de informatie en tips van de inhalatiecoaches. Zij waarderen de extra controle en ondersteuning bij hun medicatiegebruik.