« terug naar vorige pagina

Qualiview

 

 

Geachte patiënt,

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze medewerkers. Daarom neemt onze praktijk deel aan het onderzoek Qualiview dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg B.V. De online monitor die Qualizorg B.V. hanteert, heet Qualiview.

Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Wij stellen uw deelname in het belang van verbeteren van onze zorgverlening natuurlijk erg op prijs! Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit onderzoek.

Hoe kunt u deelnemen aan het onderzoek?

Indien u onderstaand formulier invult, ontvangt u een e-mail van Qualiview (uit naam van onze praktijk) met een link naar het online onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag.

De vragen gaan onder andere over onze communicatie, bejegening en zorg op maat door de huisarts en andere zorgverleners, toegankelijkheid van de praktijk en vragen over de assistentie in de praktijk. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Resultaten van het onderzoek zijn anoniem

Qualizorg B.V. verzorgt het onderzoek, met behulp van Qualiview, en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als huisartsenpraktijk en onze medewerkers komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Uw toestemming

Door ondertekening van het formulier onderaan deze pagina verleent u onze praktijk toestemming om uw naam, emailadres en datum van contact met de praktijk aan Qualiview te sturen. Ook verleent u Qualiview, namens Qualizorg B.V., toestemming deze gegevens te verwerken en u vervolgens te benaderen voor het onderzoek. Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren!

Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet namens uw huisarts en zorgverlener,

Martijn Leeflang

Directeur ECT

Toestemmingsformulier Qualiview

Ik heb kennis genomen van de inhoud van het onderzoek naar mijn ervaringen met de ontvangen zorg. Hierbij geef ik toestemming voor toezending van hieronder vermelde persoonsgegevens door uw praktijk aan Qualizorg B.V. en het gebruik van mijn e-mailadres en de persoonsgegevens door Qualiview, Onder meer voor het ontvangen van een uitnodiging voor dit onderzoek en de genoemde onderzoeksdoeleinden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.