« terug naar vorige pagina

Crowdfundingsactie

Crowdfundingsactie: cadeaubonnen voor zorgmedewerkers

Wat een hartverwarmend gebaar! Praktijkmanager Marian Koning (links) ontving uit handen van Margriet van Heesch van Hart van Tiel 150 cadeaubonnen voor het personeel van alle huisartsenpraktijken in Tiel en de Huisartsenpost.

De cadeaubonnen zijn het resultaat van het crowdfundingproject ‘Zorg voor Tiel’, een initiatief van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel en ondernemersvereniging Hart van Tiel. Talloze Tielse inwoners en bedrijven hebben geld gedoneerd voor – zoals de initiatiefnemers dat omschrijven – ‘onze Tielse zorghelden’. Dit geld is omgezet in vouchers die het zorgpersoneel kan verzilveren in de Tielse binnenstad. Naast een cadeautje voor de zorg is het dus ook een financiële boost voor de ondernemers in de binnenstad, die het de afgelopen maanden ook zwaar hebben gehad.

“Jullie hebben je tijdens de coronapandemie met hart en ziel ingezet voor de zorg aan Covid-19 patiënten. Daar willen we jullie hartelijk voor bedanken!” staat te lezen in het lieve begeleidende briefje bij de cadeaubonnen.

Marian Koning gaat de bonnen verdelen en bedankt de initiatiefnemers van de actie en iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Meer info: www.zorgvoortiel.nl