Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Herhaal medicatie

Voor medicijnen die u één- of driemaandelijks herhaalt, kunt u de lege doosjes rechtstreeks afgeven bij uw apotheek. Dit kan ook tijdens afwezigheid van uw huisarts.

De volgende werkdag na 16.00 uur staan deze medicijnen bij uw eigen apotheek voor u klaar. U kunt ze zo nodig laten bezorgen. Vraag alleen bij uitzondering telefonisch een recept aan bij uw huisarts.

Herhaalrecepten via internet

De apotheker vraagt akkoord van de huisarts en u kunt het de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Afspraak spreekuur huisarts

Hier kunt u een afspraak maken bij uw huisarts of de assistente.
Indien geval van SPOED of bij klachten die passen bij Corona (zoals koorts en hoest- en andere luchtwegklachten) dient u ALTIJD te bellen naar de assistente. Kijk hiervoor ook op https://www.thuisarts.nl/corona
Als elke seconde telt, belt u 112

Afspraak maken

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

MijnGezondheid.net

Regel uw gezondheidszaken eenvoudig online

MijnGezondheid.net en MedGemak bieden de mogelijkheid om o.a. online afspraken te maken bij uw praktijk, online vragen te stellen middels een e-Consult en uw medische dossier online in te zien. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid.

Makkelijk en betrouwbaar!

Voor meer informatie: ga naar www.mijngezondheid.net

 Uw privacy staat voorop.

Uw gegevens in MijnGezondheid.net en MedGemak zijn goed beveiligd door de koppeling met uw DigiD account. Geef uw inloggegevens nooit aan anderen. 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Tip of klacht melden

Over Huisartsenpraktijk Sündermann

Welkom bij onze huisartsenpraktijk. De volgende huisartsen zijn gevestigd in onze praktijk:

 • Huisarts de heer J.J.F. Sündermann
 • Huisarts mevr. J.R. van der Wal
 • Huisarts mevr. R. van Roemburg
 • Huisarts mevr. P.J. Gademan

Onze praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum "Eerstelijns Centrum Tiel" (ECT).
Op deze website vindt u o.a. informatie over;

 • De praktijk, openingstijden, adres en telefoon.
 • Informatie over het het maken van een afspraak.
 • Informatie over spoedeisende hulp in de avond, nacht en weekeinden.
 • Verwijzingen naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte.

Bent u patiënt bij praktijk de Linge? (voorheen praktijk Meijssen) Klik hier voor de website.https://www.ecttiel.nl/zorgverlener/huisartsenpraktijk-de-linge/

Heeft u een tip, compliment of klacht? klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website of onze praktijk? Laat het ons weten! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft telefonisch contact onze voorkeur.

Huisartsenpraktijk Sündermann in Tiel

Openingstijden

Qualizorg

 

Neemt u ook deel aan het onderzoek?

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze huisartspraktijk en onze medewerkers. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Wij stellen uw deelname in het belang van verbeteren van onze zorgverlening natuurlijk erg op prijs! Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit onderzoek.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Handig om te weten

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief van uw huisarts september 2023

Veranderingen in bereikbaarheid van de praktijk   

Met ingang van 20 maart is onze bereikbaarheid aangepast om passende zorg te kunnen blijven leveren in tijden waarin de werkdruk is toegenomen.

We zijn erg blij om te merken dat veel van onze patiënten inmiddels gebruik maken van MijnGezondheid.net om een gezondheidsvraag aan ons te stellen of een afspraak in te plannen op het spreekuur bij de huisarts of de doktersassistente.

https://home.mijngezondheid.net/functionaliteiten/

Graag zetten we de manieren om ons te bereiken nog even op een rijtje:

 • Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen, uitslagen en het maken van afspraken van 8:00 tot 12:00
 • Op werkdagen zijn wij voor medische SPOED gevallen bereikbaar van 8:00 tot 17:00 
 • U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week via MijnGezondheid.net bereiken voor het maken van afspraken, het stellen van een vraag en het inzien van uw uitslagen en uw dossier.
 • Aan de balie kunt u GEEN afspraken meer maken. 

Griep- en pneumokokkenvaccinatie 2023

De zomer is nog niet voorbij maar wij zijn al bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse vaccinaties. De vaccins zijn besteld en de twee middagen waarop wij gaan prikken zijn bekend. U kunt dit jaar kiezen uit:

donderdagmiddag 12 oktober of woensdagmiddag 25 oktober.

Indien u voor een griep- en/of pneumokokkenvaccinatie in aanmerking komt, krijgt u eind september de uitnodiging in de brievenbus met de priktijden.

Luchtwegklachten? Raadpleeg Thuisarts.nl

In het najaar worden we vaak geraadpleegd bij klachten van de luchtwegen. Verkoudheid- en griepverschijnselen zijn vervelend maar hoeven meestal niet behandeld te worden. Kijkt u bij hoestklachten, keelklachten en andere luchtwegklachten op Thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie en adviezen geschreven door huisartsen.

 

Met vriendelijke groeten, 

Uw huisarts

 

Op donderdag 12 oktober en woensdag 25 oktober vindt de jaarlijkse griepvaccinatie plaats in onze praktijk. Dit jaar zullen mensen die geboren zijn in 1957 t/m 1960 ook uitgenodigd worden voor een pneumokokkenvaccinatie. Deze vermindert het risico op een longontsteking. 

Indien u in aanmerking komt voor één of beide prikken krijgt u eind september de brief van uw huisarts in de brievenbus.

Lees meer

Saamborgh Hof van Waal

Nieuwe inwoners van Tiel die op de nieuwe locatie van Saamborgh gaan wonen (Hof van Waal, Gasthuislingelaan 33, Tiel) kunnen in verband met de complexiteit van de benodigde zorg niet ingeschreven worden bij de huisartsenpraktijken van het ECT. De huisarts kan deze zorg niet leveren.

 

 

Regel uw gezondheidszaken eenvoudig online

MijnGezondheid.net en MedGemak bieden de mogelijkheid om o.a. online afspraken te maken bij uw praktijk, online vragen te stellen middels een e-Consult en uw medische dossier online in te zien. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid.

Makkelijk en betrouwbaar!

Voor meer informatie: ga naar www.mijngezondheid.net

Uw privacy staat voorop.

Uw gegevens in MijnGezondheid.net en MedGemak zijn goed beveiligd door de koppeling met uw DigiD account. Geef uw inloggegevens nooit aan anderen.

Bereikbaarheid

Wij zijn dagelijks van 8 tot 12 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen aan de assistente.
Als u de praktijk belt, sluit u aan in de wachtrij. In deze wachtrij komen alle binnenkomende telefoongesprekken voor de drie praktijken in ons team.
De wachtrij wordt beantwoord door meerdere assistentes.
Voor het maken van afspraken kunt u ’s morgens tussen 8 en 12 uur bellen. Via MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak maken. Het is NIET mogelijk om aan de balie een afspraak te maken.

Oefenen met digitale zorg in de bibliotheek
Je kunt steeds meer regelen met de computer, smartphone of tablet bij je huisarts of het ziekenhuis. Gewoon vanuit je eigen huis.
🔷 Een vraag stellen aan de dokter.
🔷 Een herhaalrecept aanvragen.
🔷 De uitslag van je onderzoek bekijken.
🔷 Videobellen met de dokter.
Vind je dit lastig en wil je dit leren? Dat kan in Bibliotheek Rivierenland in Tiel. De lessen zijn in kleine groepjes, met veel begeleiding en een fijne sfeer. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.
Bekijk hier de Youtube video.
Wil je meer weten? Ga langs bij de bibliotheek: Rechtbankstraat 3 in Tiel (cultuurgebouw Zinder) of bel: 0344 – 639940.
Uw mailadres voor verwijzingen en uitslagen ziekenhuis

Verwijzingen naar specialisten in het ziekenhuis maakt de huisarts al vele jaren via ZorgDomein. U krijgt dan van uw huisarts bericht over de manier waarop de afspraak in het ziekenhuis tot stand zal komen. Dit bericht wordt gemaild of op papier aan u meegegeven.

Sinds 20 januari 2022 worden ook aanvragen voor bloedonderzoek of röntgenfoto’s via ZorgDomein aan het ziekenhuis gemeld. Om de juiste informatie beveiligd naar u als patiënt te kunnen mailen, hebben wij uw mailadres in combinatie met uw mobiele telefoonnummer nodig. Door dit aan u te mailen wordt papier bespaard en u hoeft ook niet naar de praktijk te komen om het op te halen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw mailadres en mobiele telefoonnummer aan de assistente van uw huisarts door te geven aub? Alvast hartelijk dank.

Het is heel belangrijk dat u snel de juiste zorg krijgt als u naar de spoedpost of de spoedeisende hulp (binnen of buiten uw regio) moet. Daarvoor is het aan te bevelen dat deze zorgverleners inzage hebben in de belangrijkste gegevens die uw eigen huisarts van u heeft. Zonder uw toestemming kan deze inzage niet plaatsvinden. U kunt toestemming geven via een formulier dat u van uw huisarts kunt krijgen maar het kan ook online via de website van Volgjezorg

Lees meer

Visites

Als u wilt dat de dokter bij u  thuis komt, kunt u dit aan de assistente vragen. Zij zal u vragen stellen over uw situatie alvorens een visite af te spreken. Let wel, het ontbreken van vervoer is geen reden voor een visite.

Urine onderzoek

Als u vermoedt dat u een blaasontsteking heeft, kunt u ochtendurine inleveren bij de assistente. Gebruik géén lege conservenpotjes maar een urinecontainer. Deze zijn bij de apotheek en drogisterij te koop of vraag er één aan de assistente.

Medewerkers

J.J.F. Sündermann
Huisarts

werkdagen: maandag t/m donderdag

J.R. van der Wal
Huisarts

werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

R. van Roemburg
Huisarts

Werkdagen: woensdag en vrijdag

P. Gademan
Huisarts

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

S. Dé Filippis
Praktijkondersteuner Somatiek
J. Vos
Praktijkondersteuner Somatiek i.o.
D. van de Sluis
Praktijkondersteuner Somatiek i.o.
I. de Meij
Praktijkondersteuner Ouderenzorg
M. Berretta
Praktijkondersteuner GGZ
M. Bloodshoofd
Praktijkondersteuner GGZ
M. Brinkhof
POH-GGZ jeugd
M.J. Koning
Praktijkmanager
Team 2
Marije
Doktersassistente
Reina
Doktersassistente
Jaimy
Doktersassistente/ SOH
Mariëlle
Doktersassistente
Dianne
Doktersassistente
Verona
Doktersassistente
Chionne
Doktersassistente

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Moet ik naar de dokter

Voordat u belt, bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet.

Wij geven u direct advies.