Meer informatie

 • Verwijzingen naar specialisten in het ziekenhuis maakt de huisarts al vele jaren via ZorgDomein. U krijgt dan van uw huisarts bericht over de manier waarop de afspraak in het ziekenhuis tot stand zal komen. Dit bericht wordt gemaild of op papier aan u meegegeven.

  Sinds 20 januari 2022 worden ook aanvragen voor bloedonderzoek of röntgenfoto’s via ZorgDomein aan het ziekenhuis gemeld. Om de juiste informatie beveiligd naar u als patiënt te kunnen mailen, hebben wij uw mailadres in combinatie met uw mobiele telefoonnummer nodig. Door dit aan u te mailen wordt papier bespaard en u hoeft ook niet naar de praktijk te komen om het op te halen.

  Wilt u zo vriendelijk zijn om uw mailadres en mobiele telefoonnummer aan de assistente van uw huisarts door te geven aub? Alvast hartelijk dank.

 • Het is heel belangrijk dat u snel de juiste zorg krijgt als u naar de huisartsenpost of de spoedeisende hulp (binnen of buiten uw regio) moet. Daarvoor moeten deze zorgverleners inzage hebben in de belangrijkste gegevens die uw eigen huisarts van u heeft. U moet voor deze inzage toestemming geven.

  Lees meer

 • In de praktijk is een Arts In Opleiding (AIOS) werkzaam. Het kan dus voorkomen dat u een afspraak bij de huisarts in opleiding krijgt aangeboden.

  Lees meer

 • Je kunt steeds meer regelen met de computer, smartphone of tablet bij je huisarts of het ziekenhuis. Gewoon vanuit je eigen huis.
  🔷 Een vraag stellen aan de dokter.
  🔷 Een herhaalrecept aanvragen.
  🔷 De uitslag van je onderzoek bekijken.
  🔷 Videobellen met de dokter.
  Vind je dit lastig en wil je dit leren? Dat kan in Bibliotheek Rivierenland in Tiel. De lessen zijn in kleine groepjes, met veel begeleiding en een fijne sfeer. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.
  Bekijk hier de Youtube video.
  Wil je meer weten? Ga langs bij de bibliotheek: Rechtbankstraat 3 in Tiel (cultuurgebouw Zinder) of bel: 0344 – 639940.