« terug naar vorige pagina

BENU Gezondheidscheck

Krijg advies over uw gezondheid

Hoe weet u of u gezond bent? Uw gezondheid wordt beïnvloed door allerlei factoren waaronder: uw bloeddruk, cholesterol, BMI, buikomtrek, uw bloedsuikerwaarde en uw leefstijl. Op basis van deze waarden hebben we de BENU Gezondheidscheck ontwikkeld. 

Tijdens de BENU Gezondheidscheck kijkt u samen met uw BENU Apothekerassistente naar uw gezondheid. De Gezondheidscheck geeft door metingen en vragen direct inzicht in hoe gezond u bent. De vragen gaan over uw voeding, beweging, slapen, stress, roken en het gebruik van alcohol. Op basis van de resultaten krijgt u persoonlijk advies over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren.

  • Krijg deskundig advies van uw zorgverlener.
  • Test uw gezondheid op 10 belangrijke lichaamswaarden.
  • Ontvang direct uw persoonlijke gezondheidsrapport.

Boek uw gezondheidscheck 

Tips ter voorbereiding

  • Eet en drink 2 uur voor de check niets meer om de uitslag niet te beïnvloeden.
  • Draag losse kleding. Bij het meten van de bloeddruk moet de bovenarm worden vrijgemaakt.

Wat kunt u verwachten na de test?

Op basis van de testresultaten en de antwoorden op de vragen over uw leefstijl krijgt u advies over vervolgstappen en over wat u zelf kunt doen. Denk hierbij aan een plan met leefstijlveranderingen. Hieronder valt: beweging, ontspanning, voedingsadvies en een doorverwijzing naar een leefstijlcoach in uw regio.

Voor wie is de BENU Gezondheidscheck geschikt?

De BENU Gezondheidscheck is geschikt voor personen tussen de 18 en 65 jaar. De gezondheidscheck is niet geschikt als u zwanger bent. De BENU Gezondheidscheck vervangt niet het diagnostisch onderzoek van de huisarts, maar geeft u inzicht in uw gezondheid. De check is minder geschikt als u diabetes type 1, 2 of een hart-of vaatziekte heeft of in behandeling bent bij een arts voor een andere chronische aandoening.  

Kosten BENU Gezondheidscheck

De BENU Gezondheidscheck kost slechts € 44,95. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten. Bekijk op de site van uw zorgverzekeraar of deze check voor u vergoed wordt. 

Waar

De BENU Gezondheidscheck wordt in Tiel uitgevoerd op locatie BENU apotheek Drumpt.