Huisartsenpraktijk De Linge
Waar kunnen wij u mee helpen?
Herhaal medicatie
Voor medicijnen die u één- of driemaandelijks herhaalt, kunt u de lege doosjes rechtstreeks afgeven bij uw apotheek. Dit kan ook tijdens afwezigheid van uw huisarts.
De volgende werkdag na 16.00 uur staan deze medicijnen bij uw eigen apotheek voor u klaar. U kunt ze zo nodig laten bezorgen. Vraag alleen bij uitzondering telefonisch een recept aan bij uw huisarts.
Herhaalrecepten via internet
De apotheker vraagt akkoord van de huisarts en u kunt het de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen.
BeterDichtbij - veilig appen
Direct in contact met uw eigen huisarts
Veilig en makkelijk appen via BeterDichtbij
De huisartsen van uw huisartsenpraktijk zijn makkelijk bereikbaar via BeterDichtbij, een veilige app waarin u uw praktische en medische vragen kunt stellen. Gewoon via de eigen telefoon of computer, zodat alles ook nog eens rustig na te lezen is.
Tip of klacht melden
Openingstijden
Qualizorg
Neemt u ook deel aan het onderzoek?
Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze huisartspraktijk en onze medewerkers. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Wij stellen uw deelname in het belang van verbeteren van onze zorgverlening natuurlijk erg op prijs! Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit onderzoek.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Handig om te weten




Na drie jaar in onze praktijk te hebben gewerkt, heeft dokter van Damme afscheid genomen.
Donderdag 14 juli was zijn laatste spreekuur in Tiel.
Hij gaat verder in zijn eigen praktijk in Nijmegen.
Verwijzingen naar specialisten in het ziekenhuis maakt de huisarts al vele jaren via ZorgDomein. U krijgt dan van uw huisarts bericht over de manier waarop de afspraak in het ziekenhuis tot stand zal komen. Dit bericht wordt gemaild of op papier aan u meegegeven.
Sinds 20 januari 2022 worden ook aanvragen voor bloedonderzoek of röntgenfoto’s via ZorgDomein aan het ziekenhuis gemeld. Om de juiste informatie beveiligd naar u als patiënt te kunnen mailen, hebben wij uw mailadres in combinatie met uw mobiele telefoonnummer nodig. Door dit aan u te mailen wordt papier bespaard en u hoeft ook niet naar de praktijk te komen om het op te halen.
Wilt u zo vriendelijk zijn om uw mailadres en mobiele telefoonnummer aan de assistente van uw huisarts door te geven aub? Alvast hartelijk dank.
Informatie voor anderstaligen, laaggeletterden en LVB /
Information about the coronavirus disease COVID-19
Iedereen heeft te maken met de coronacrisis. De maatregelen en de effecten ervan, volgen elkaar in snel tempo op. Voor anderstaligen, laaggeletterden en licht verstandelijk beperkten (LVB) is de behoefte aan begrijpelijke informatie groot. Hieronder zetten we enkele informatiemiddelen voor deze doelgroepen op een rijtje.
Lees verder: Informatie van GGD Gelderland-Zuid
Het is heel belangrijk dat u snel de juiste zorg krijgt als u naar de spoedpost of de spoedeisende hulp (binnen of buiten uw regio) moet. Daarvoor is het aan te bevelen dat deze zorgverleners inzage hebben in de belangrijkste gegevens die uw eigen huisarts van u heeft. Zonder uw toestemming kan deze inzage niet plaatsvinden. U kunt toestemming geven via een formulier dat u van uw huisarts kunt krijgen maar het kan ook online via de website van Volgjezorg
Wij zijn dagelijks vanaf 8 uur telefonisch bereikbaar.
Als u de praktijk belt, sluit u aan in de wachtrij. In deze wachtrij komen alle binnenkomende telefoongesprekken voor de drie praktijken in ons team.
De wachtrij wordt beantwoord door meerdere assistentes.
De ervaring leert dat het tussen 8 en 9 uur erg druk is aan de telefoon en tussen 11 en 12 uur ook. Heeft u een niet-dringende vraag adviseren wij u om op een ander tijdstip te bellen. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.
Als u wilt dat de dokter bij u thuis komt, kunt u dit aan de assistente vragen. Zij zal u vragen stellen over uw situatie alvorens een visite af te spreken. Let wel, het ontbreken van vervoer is geen reden voor een visite.
Als u vermoedt dat u een blaasontsteking heeft, kunt u ochtendurine inleveren bij de assistente. Gebruik géén lege conservenpotjes maar een urinecontainer. Deze zijn bij de apotheek en drogisterij te koop of vraag er één aan de assistente.
In deze tijd van Corona wordt u regelmatig gevraagd of u mogelijk koorts heeft. Hoe meet u dit eigenlijk?
- Gebruik de juiste thermometer op de juiste plaats van uw lichaam.
- Kwikthermometer of digitale thermometer: in de anus, dus tussen uw billen.
- Oorthermometer: in uw oor.
- Meten onder de tong, in de oksel of met uw hand op uw voorhoofd is NIET betrouwbaar.
- Onthoud het getal dat uw thermometer aangeeft, dit willen we weten!
Medewerkers
werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag.
Werkdagen: dinsdag en donderdag t/m sept 2022
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
Thuisarts.nl
Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?
Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.
Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent